Informatie en tarieven

Uitstekend Signaal lost graag uw problemen met (draadloze) internet verbindingen en televisiesignaal op.

(DRAADLOOS) INTERNET

Tegenwoordig maken veel apparaten gebruik van draadloos internet. Denk hierbij aan smartphones, tablets, computers maar ook aan televisies en andere huishoudelijke apparaten. Een slechte verbinding is dan erg frustrerend. Vaak zijn er meerdere oorzaken voor de slechte verbinding:

  • De kwaliteit van de (modem-) router
  • Storing veroorzaakt door andere apparaten
  • De aanwezigheid van veel draadloze netwerken in uw buurt

Deze problemen kunnen opgelost worden door het vervangen van de router en/of door het plaatsen van extra Access Points. Tijdens een evaluatiebezoek bekijken wij de huidige situatie en bespreken we met u de mogelijkheden. U ontvangt dan ter plekke een offerte.

KABELTELEVISIE

Met de komst van digitale televisie is de bekabeling in huis erg belangrijk geworden. Slechte bekabeling, connectoren en aansluitdozen zorgen vaak voor storingen die bij digitale televisie vaak zichtbaar zijn als een foutmelding op de zender of de zogenaamde blokvorming. Wij bekijken ter plekke de infrastructuur van de kabels en geven u een passend advies. Uiteraard voeren wij de geadviseerde werkzaamheden voor u uit.

Ook kunnen wij voor u een tweede of derde aansluiting in huis verzorgen.

INTERACTIEVE TELEVISIE VIA UW TELECOM AANBIEDER

Indien u een abonnement voor interactieve televisie via uw telecom aanbieder heeft, dan wordt de traditionele televisie (coax) kabel niet meer gebruikt. De verbinding tussen de modem-router en de interactieve ontvanger vind via een (draadloze) netwerkverbinding plaats. Wij helpen u graag om deze extra kabels aan te leggen naar 1 of meerdere televisies.

ONZE SERVICE VOOR BEDRIJVEN EN HORECA

Wij kunnen het bereik van het draadloze netwerk binnen uw bedrijf of horeca gelegenheid uitbreiden. Ook leggen wij netwerkbekabeling aan voor de verschillende werkplekken in uw bedrijf.

ONZE TARIEVEN

Evaluatiebezoek:
Maastricht: € 30,00
Buiten Maastricht:  € 37,50

Voorrijkosten:
Maastricht: € 15,00
Buiten Maastricht: € 17,50

 

Wij werken in de regio Zuid-Limburg.